PUBLICITAT

La UE Engordany vol «competir» contra el Kairat

L’equip andorrà es va veure absolutament superat en el partit d’anada

Per Miquel López-Egea

La UE Engordany entrena a Almaty, ahir.
La UE Engordany entrena a Almaty, ahir. | Kairat FC

La UE Engordany afronta avui el partit de tornada de la primera ronda de l’Europa League contra l’FC Kairat Almaty. A l’anada, els andorrans es van veure superats al Comunal per un equip que va demostrar el seu poder en tot moment i va deixar l’eliminatòria sentenciada amb un 0 a 3. L’equip en el qual milita Andréi Arshavin va marcar al minut cinc i des de llavors els andorrans es van veure dominats per un rival que va portar la iniciativa durant tot el partit. 

«Nosaltres hem vingut aquí a competir, és el que vam intentar a Andorra», manifestava Josep Mengual, tècnic andorrà. «Jugar contra un rival d’aquesta mena és una meravella, ja que són un equip professional i nosaltres, amateurs. Però volem competir i donar una imatge del que és el futbol andorrà», destacava.
En aquest sentit, l’objectiu de l’equip serà poder anotar. Així, va recordar que «el primer quart d’hora a Andorra no va ser l’idoni per afrontar una eliminatòria» i el conjunt «es va veure afectat en l’àmbit mental i de tot».

Per altra banda, Mengual va afirmar que el rival «és un equip que en conjunt complica l’existència del partit» i que «té quatre jugadors que són l’esquelet de l’equip, entre ells Arshavin i, a més, té una defensa súper completa». «És molt complet i, per tant, has de jugar amb totes les teves armes», assenyalava. «Penso que té possibilitat d’entrar a la fase de grups de l’Europa League perquè té una plantilla molt equilibrada i un cos tècnic molt bo», afegia. 

D’aquesta manera, els andorrans juguen avui el que serà, a menys que hi hagi una gran sorpresa de darrer moment, el seu darrer partit de la seva primera aventura europea a les 15 hores, hora local andorrana. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT