PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marc Rodríguez veu opcions de passar a la tercera ronda

L’entrenador del Vallbanc creu que el Valur té llacunes defensives i destaca l’absència Pedersen

Per Miquel López-Egea

El Vallbanc FC Santa Coloma a la fase prèvia de la Lliga de Campions a Gibraltar.
El Vallbanc FC Santa Coloma a la fase prèvia de la Lliga de Campions a Gibraltar. | Vallbanc FC Santa Coloma

El pròxim dijous, el Valur de Reykjavík visita l’Estadi Comunal per enfrontar-se al Vallbanc FC Santa Coloma en la segona ronda de l’Europa League. El partit serà la segona part de l’aventura dels andorrans a Europa després de perdre en la pròrroga en un partit molt ajustat contra el KF Drita a la ronda preliminar la Lliga de Campions.

En aquest sentit, Marc Rodríguez, entrenador del conjunt colomenc, va considerar que «és un rival complicat però que tenim opcions». «Pitjor hauria sigut el Rosenborg, em va sorprendre», explicava. «És un equip amb menys altura del que creia, però molt fort físicament, molt correcte tècnicament i amb alguna llacuna defensiva. Tenen un pèl menys de qualitat que el KF Drita i a més, el seu davanter, Patrick Pedersen, està sancionat de cara al pròxim partit», assenyalava.

Per tant, Rodríguez vol «competir al màxim, sense donar res per perdut». «Haurem de veure com competeix al camp i si repeteixen el sistema del darrer partit però d’opcions, n’hi ha», confirmava.
Pel que fa a l’essència vikinga, va destacar que «tenen l’únic jugador de la lliga islandesa que ha anat al Mundial, Birkir Már Sævarsson» i que «potser juguen una mica més la pilota del què podríem pensar».

«La recepta serà la de Gibraltar, intentar sortir vius de casa i tenir opcions. Però no hi ha tanta diferència com per patir una golejada», remarcava. «L’equip es troba molt bé físicament i moralment», concloïa.
Per altra banda, el davanter del Valur, Tobias Thomsen va explicar ahir al diari Bold que «serà una gran experiència» i que «necessitem la confiança que hem tingut contra un equip com ha estat el Rosenborg». «Podem competir», sentenciava el danès.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT