PUBLICITAT

La Massana

Bon balanç de la primera edició de la Serenalla Market

Quatre dies de gastronomia, cultura i compres al Prat del Colat

Per El Periòdic

Public a la Serallada Market, aquest matí.
Public a la Serallada Market, aquest matí. | EDUARD COMELLAS

La primera edició de la Serenalla Market ha complert les expectatives, ja que hi ha hagut una bona sintonia entre l’oferta i la resposta del públic. “La combinació de gastronomia, cultura, compres i intercanvi d’experiències, emmarcada en l’entorn idíl·lic del Prat del Colat ha resultat ser una bona fórmula”, ha assegurat avui la consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana.

L’afluència de visitants ja va ser alta des del dia de la inauguració, dijous passat, i s’ha mantingut durant els quatre dies, davallant en els intervals en què hi ha hagut pluja. Tot i així, s’han pogut portar a terme totes les xerrades-col·loqui de l’espai Àgora, que han tingut una bona acollida tot i el canvi d’horari de dues de les tertúlies.

"La darrera jornada ha estat excepcional ja que les condicions meteorològiques han estat favorables", segons valora en un comunicat el Comú de la Massana.

Els tallers creatius per als nens han estat plens durant tot el cap de setmana, igual que els concerts i les projeccions de cinema a la fresca.

Tant els expositors com els restauradors de les food trucks s’han mostrat molt satisfets amb l’ambient del mercat i amb totes les activitats de dinamització paral·leles. Pel que fa als visitants, han destacat l’originalitat de totes les propostes, tant les gastronòmiques com les culturals, i també la qualitat dels productes de les parades.

Aquest migdia hi ha hagut una paella amb el mestre paeller Abundi Montarde, que ha hagut de preparar el doble de les racions previstes a causa de l’alta demanda.

Aquesta nova acció de dinamització de la parròquia ha atret molt públic local i també turistes que buscaven una oferta d’oci a l’aire lliure. Una nota destacada ha estat que els visitants han vingut a la Serenalla Market durant diverses jornades i s’hi ha passat estones molt llargues, ja sigui comprant a les parades, degustant l’oferta gastronòmica –molt creativa i original- participant a les activitats, o ocupant la zona d’hamaques del solàrium.

Comenta aquest article

PUBLICITAT