PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

La Gran Fondo tanca amb èxit de participació

Més de 1.300 ciclistes participen en una bona jornada de muntanya

Per El Periòdic

Dos ciclistes participen en la Gran Fondo Andorra, avui.
Dos ciclistes participen en la Gran Fondo Andorra, avui. | Martí Milla

La Gran Fondo Andorras'ha estrenat avui a Naturlàndia amb un gran èxit de participació i 1.315 bikers han protagonitzat una molt bona jornada de mountain bike.

En aquest sentit, les previsions de pluja no s'han complert i el temps ha respectat en aquesta primera edició, prova que arribava en substitució dels Andorra Outdoor Games, que no s’havien acabat de consolidar al Principat, i per tant, es va apostar per la marca Gran Fondo que ja té èxit a Espanya.

Des de primera hora del matí, a les 9.15 hores, i durant una hora, els esportistes han pres la sortida per completa les dues distàncies disponibles de la prova: la llarga, de 90 quilòmetres i 2.900 metres de desnivell acumulat, i la curta, de 50 quilòmetres i 1.900 metres de desnivell acumulat.

Des del començament, el bon ambient ha marcat una jornada de ciclisme de muntanya pur amb una bona organització. A més, tots els ciclistes han anat en fundats amb el mallot oficial de la competició, que a més de fer-los localitzables, va servir per crear esperit d’equip.

En aquest sentit, Joel Robles ha estat el primer a completar Gran Fondo Andorra MTB 90 quilòmetres, en un temps de 4.32,20. A la de 50 quilòmetres, Jan Missé i Luis Silvestre han estat els més ràpids i han travessat la meta en un temps de 2.09,14. La línia d’arribada s'ha situat a Naturlandia Cota 2.000 i hi ha hagut un dinar popular per a tots els participants.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT