PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Obre a la Seu la primera botiga de compra i venda de Bitcoins

El Bitcoin és una criptomoneda que no té risc de patir robatoris ni falsificacions

Màquina expenedora de Bitcoins a la Seu d'Urgell.
Màquina expenedora de Bitcoins a la Seu d'Urgell. | El Periòdic

Saps què es un Bitcoin? Imagina’t una moneda universal que puguis utilitzar arreu del món i enviar d’un país a un altre en qüestió de segons amb comissions mínimes. Ara imagina’t que només tu tens el control d’aquesta moneda, sense bancs ni cap altra institució financera que decideixi què fer amb els teus diners sense ni tan sols comptar amb la teva aprovació. Doncs precisament això és el Bitcoin, una criptomoneda o moneda digital descentralitzada en la qual són els propis usuaris qui marquen el preu amb l’oferta i la demanda. Té d’altres beneficis, com ara que les transaccions són irreversibles un cop fetes i no es pot duplicar ni falsificar degut al seu poderós sistema d’encriptació. En quant als inconvenients, el més negatiu és la gran volatilitat que té, encara que si ho enfoques des del punt de vista de la inversió, el risc sempre forma part de les inversions!

Invertir en Bitcoins

Res! No et fa falta cap requisit específic per poder-te endinsar en el món dels Bitcoins, més enllà de tenir un compte per guardar-los. Aquest s’anomena wallet i és com una cartera, únicament que en comptes de portar-la a la butxaca del pantaló, la tens online en un portal web. Al wallet accedeixes a partir d’un usuari i una contrasenya mínim, ja que li pots posar tots els elements de seguretat que vulguis, com per exemple un codi que t’enviïn per SMS, un link en el correu, o d’altres, tot per augmentar el màxim possible la seguretat de la teva inversió.

A nivell particular, ja hem vist que té molts beneficis, però com a comerç, què guanyaria acceptant el pagament amb Bitcoins?

–Innovació i distinció: Potser en uns anys, cobrar en Bitcoins sigui quelcom quotidià, però a dia d’avui no ho és, per la qual cosa, la teva empresa pot ser pionera en aquest sentit i òbviament, diferenciar-se de la competència.

–Publicitat gratuïta: Podràs incloure les dades del teu comerç gratuïtament en els directoris d’internet on figuren els negocis que accepten aquesta criptomoneda. A més, els mitjans de comunicació constantment realitzen reportatges sobre el tema.

–Seguretat antirobatoris: No es disposa de diners físics, per la qual cosa, no hi ha perill que algú vulgui entrar a robar els teus Bitcoins. És més, ni tan sols els treballadors del comerç han de tenir accés a ells si tu no vols.

–No hi ha risc de falsificacions: No es poden ni copiar ni falsificar ni cancelar un cop està feta la transacció.

–Atrauràs clients interessants pel teu negoci: Pensa que moltes persones de les que tenen Bitcoins avui dia tenen un nivell adquisitiu alt. A més, hi ha molts turistes que viatgen amb Bitcoins i amb la qual cosa els hi resultarà atractiva la idea de poder consumir directament amb ells sense haver de passar per una botiga de canvi de criptomonedes abans, per no parlar també d’aquelles persones que van adquirir-los per un preu molt baix i per tant els hi farà fins i tot il·lusió poder-los gastar.

–Com a comerç, podràs escollir entre rebre euros o Bitcoins de pagament.

Novetat a la Seu d’Urgell

La nostra marca es diu BitBase i som especialistes en tot tipus de criptomonedes. Disposem de quatre botigues, dues a Barcelona, una a Eivissa i una altra a la Seu d’Urgell; basades totes elles en la compra i venda de Bitcoins i altres monedes digitals. Cadascuna disposa d’un caixer automàtic i una persona disposada a ajudar-te a fer qualsevol transacció i resoldre tots els teus dubtes.

Pots venir a la botiga amb euros i sortir amb Bitcoins, o per contra, pots venir amb Bitcoins i sortir amb euros, tot amb uns preus competitius, ràpidament i amb la seguretat que oferim amb el cara a cara. També oferim als comerços l’opció que puguin cobrar amb Bitcoins i beneficiar-se de tots els avantatges, d’una manera senzilla i ràpida com si es tractés un TPV corrent. Per últim, també oferim formacions en grup i assessoraments individuals per tot aquell que tingui ganes d’indagar més a fons sobre els Bitcoins o dubtes més concrets.

PUBLICITAT
PUBLICITAT