PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Ballet de Moscou torna amb ‘El Llac dels Cignes’

L’actuació s’emmarca en la gira d’estiu de la companyia

Per El Periòdic

Una actuació anterior del Ballet de Moscou a Andorra.
Una actuació anterior del Ballet de Moscou a Andorra. | TONY LARA

El Ballet de Moscou continua la seva gira d’estiu i torna una vegada més a Andorra amb el gran clàssic: El Llac dels Cignes. Una creació de dues llegendes del ballet com Màrius Petipà i Lev Ivanov amb la música insuperable del gran Txaikovski acompanyarà als grans solistes Cristina Terentiev, Aleksandr Petrichenko i Alexei Terentiev en l’obra més representada de la dansa clàssica. La cita serà dijous a les 21.00 hores al Centre de Congressos de la capital. 


La combinació de qualitat, compromís, i passió per al món del Ballet fa que els artistes del Ballet de Moscou captivin al públic, exhibint una gran emotivitat i la tècnica més depurada de l’escola russa.


En paraules del seu director i fundador, Timur Fayziev «La vida d’un ballarí exigeix un compromís total. Els assaigs són diaris i moltes hores, s’ha de dur una vida espartana, dedicada a millorar la tècnica, controlant les hores de son i de descans i, naturalment, cuidar molt l’alimentació. Però quan s’està enamorat de la dansa tot això no suposa un sacrifici, ans al contrari. La companyia es converteix amb la teva família». Les entrades ja estan a la venda. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT