PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Compromís proposa el consens per a l’N-260

El grup municipal creu que cal reforçar les mesures de seguretat ja existents a la via

Per El Periòdic

La carretera N-260, a l'entrada oest de la Seu.
La carretera N-260, a l'entrada oest de la Seu. | RÀDIOSEU

El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha proposat aquest dilluns "consensuar una petició conjunta per part de tots els grups municipals de l’ajuntament de la Seu" de cara a "demanar a les administracions corresponents una solució urgent a la problemàtica amb el pas de vianants que hi ha a l’entrada de la Seu per la carretera N-260, on hi ha hagut alguns sinistres amb atropellaments recentment".

Compromís ha anunciat la proposta en un comunicat el mateix dia que un grup de veïns i treballadors de la zona del polígon Lleteries han lliurat a l'Ajuntament de la Seu 1.620 signatures recollides per tal de reclamar millores en aquest tram de l'N-260, que depèn del Ministeri de Foment del Govern espanyol, titular de la via. Els representants han estat rebuts per l'alcalde, Albert Batalla, que ha mostrat el suport a aquesta petició i els ha expressat que el consistori també ha fet saber a Foment aquesta preocupació.

El portaveu de Compromís, Òscar Ordeig, creu necessari "reforçar i donar un impuls a les mesures de seguretat existents en l’actualitat i realitzar noves iniciatives per tal de solucionar els problemes actuals quant a la seguretat". En aquest sentit, han recordat que al ple del mes de maig el ple municipal va aprovar per unanimitat una moció "per a la revisió de la seguretat dels passos de vianants existents a tota la Seu". Ordeig opina que "això no s'ha traduït en cap acció concreta" i en culpa "la inacció de l’equip de govern del PDeCAT". I hi afegeix, pel que fa a l'N-260, que “tots els grups municipals de l’Ajuntament de la Seu han de treballar conjuntament i de manera decidida per solucionar aquest punt negre que afecta tots els veïns i veïnes”.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT