L’entrenador Jóhannesson recorda que l’objectiu de l’equip és la lliga

Per Miquel López-Egea

El Valur i el Víkingur al Hlíðarendi, diumenge.
El Valur i el Víkingur al Hlíðarendi, diumenge. | Fótbolti.net / Hafliði Breiðfjörður

El Valur Reykjavík va esvair dubtes aquest cap de setmana contra el Víkingur a la 13a ronda de l’Úrvalsdeild Karla, la primera divisió islandesa de futbol. El Valur va fer una demostració de força just abans del partit de l’Europa League contra el Vallbanc FC Santa Coloma i va guanyar per 4 a 1 al Víkingur, equip que és setè en una competició de 12 equips. En aquest sentit, la lliga islandesa ja està en joc perquè, per les condicions climatològiques, es juga en els mesos més calorosos al país.

Va ser un partit en el qual a la mitja part, el Valur ja guanyava per 2 a 0 demostrant la seva qualitat amb gols d’Andri Adolphsson i de Birkir Már Sævarsson. A la segona part, Adolphsson va fer el tercer i Nikolaj Hansen, del Vikingur, només va poder fer un gol al minut 79 per a maquillar el resultat. Al minut 89, Kristinn Ingi Halldórssom va fer un quart per acabar de rematar.

Ólafur Jóhannesson, entrenador del conjunt, va manifestar la seva satisfacció pel resultat, ja que era «el que buscàvem» i va remarcar que la derrota contra el Rosenborg «no havia d’influir en res» tot i que estaven desil·lusionats. Així, va destacar que l’Europa League és una competició «divertida» però que «no té cap efecte sobre nosaltres a la lliga», objectiu que tenim marcat.