PUBLICITAT

Cardelús vol deixar enrere la mala sort a Motorland

El pilot andorrà es planteja com a objectiu fer un top cinc a les curses

Per El Periòdic

El pilot Xavi Cardelús entrena a Motorland.
El pilot Xavi Cardelús entrena a Motorland. | Cardelús Racing Team

El pilot andorrà Xavi Cardelús competirà aquest cap de setmana a la quarta prova del Campionat Europeu de Moto2 a Motorland Aragó. La darrera cita del campionat va ser al circuit de Montmeló a principis de juny.

El pilot de l’equip Stylobike ocupa actualment la desena posició a la classificació del campionat amb 35 punts, però està situat a només 8 del cinquè lloc. Al llarg de les primeres curses de la temporada, Cardelús no ha acabat de tenir la sort de cara i no ha pogut fer el paper esperat, de manera que aquest cap de setmana buscarà millorar els seus resultats.

Als entrenaments que va fer a la setmana passada, l’andorrà va marcar una volta ràpida de 1.55,9, temps que millorava en 3 dècimes de segon el seu millor registre al traçat aragonès.

«Tornem a competir al Campionat d’Europa després d’haver disputat alguns Grans Premis del Campionat del Món de Moto2 i haver passat pel quiròfan a causa de la fractura de clavícula esquerra que em vaig fer a Assen», manifestava el pilot. «Les perspectives són força positives tenint en compte com van anar els entrenaments que vaig fer a Motorland la setmana passada. Tant la meva volta ràpida, com el ritme de cursa, van ser molt positius i van reflectir que tenim una molt bona base de posada a punt de la moto per afrontar el cap de setmana», destacava. «Espero que la sort m’acompanyi més que a les primeres tres cites de la temporada en les quals no vaig poder recollir a les curses el bon treball fet als entrenaments», desitjava. «El top 5 és l’objectiu permanent per a les dues curses que disputarem diumenge i pel campionat», afegia.

Dijous i divendres es disputaran diferents sessions d’entrenaments lliures que donaran pas als classificatoris de dissabte i les dues curses que els pilots de Moto2 hauran de disputar diumenge. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT