PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Valur parteix com a favorit contra el Vallbanc

Rodríguez espera tenir oportunitats i ser el màxim de competitius

Per Miquel López-Egea

El Vallbanc FC Santa Coloma entrena al Comunal, ahir.
El Vallbanc FC Santa Coloma entrena al Comunal, ahir. | Maricel Blanch

El Vallbanc juga avui a 20 hores el partit d’anada de la segona ronda de l’Europa League contra el Valur de Reykjavík. Els islandesos parteixen com a favorits a les cases d’apostes.

«Esperem un partit bastant semblant al que vam fer a Gibraltar. Esperem que ens regalin una mica d’espai i a partir d’aquí, aprofitar», explicava l’entrenador Marc Rodríguez. «Com que ells combinen joc en curt i joc en llarg, fan que el camp s’estiri i provoquen moltes transicions. Aquí és on poden pecar. Però estem preparats perquè ens vinguin a buscar al darrere», revelava. Així, creia que «serà més complicat que a Gibraltar perquè el KF Drita tenia un sol joc i el Valur en té molts».

Pel que fa a la condició de favorit, va considerar que «s’ha de demostrar». «El principat objectiu és ser el màxim de competitius possible i veure fins on arribem».

El Valur, sens dubte, és un equip que compta amb jugadors forts i amb molta classe, tenen una bona davantera i Birkir Már Sævarsson va ser internacional en el passat Mundial de Rússia. «Són molt complets, són professionals, físicament forts, tècnicament ben dotats i que saben el que han de fer. Ens poden fer mal si ens sorprenen als primers minuts», comentava. En aquest aspecte, «quan passa això saben molt bé el que han de fer». «El Rosenborg va suar sang per eliminar-los, són molt complets», va reiterar.

«Espero que no ens vulguin fer pagar a nosaltres el què va passar amb el Rosenborg ni els dos penals que els van xiular en contra. Jo si fos ells, vindria de molt mal humor», afirmava.
Per la seva banda, l’entrenador islandès Ólafur Jóhannesson va destacar que «serà un partit difícil perquè són dos equips molt similars, que volen continuar endavant amb la competició i que és diferent d’Islàndia perquè aquí fa més calor però esperem que surti un bon partit». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT