PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc fa oficial el fitxatge de Whittington

Arriba a Andorra per a dues temporades després d’haver jugar al Zenit

Per El Periòdic

Una jugada de Shayne Whittington, aquesta temporada.
Una jugada de Shayne Whittington, aquesta temporada. | Viktoriya Lamzina / BK Zenit

El MoraBanc Andorra ha anunciat avui el fitxatge de Shayne Whittington per a dues temporades. El pivot nord-americà de 27 anys i 2,11 metres d’alçada i amb passaport macedoni arriba provinent del Zenit de Sant Petersburg amb qui va jugar l’EuroCup on va fer unes xifres de cinc punts i quatre rebots per partit. A més, Whittington ja coneix la Lliga Endesa després del seu pas per l’Obradoiro la temporada 2016-2017, en la qual va fer una mitja d’11 punts, cinc rebots i 12 punts de valoració per partit.

El jugador format a la universitat de Western Michigan va arribar a jugar a l’NBA durant la temporada 2014-2015 amb els Indiana Pacers Com a característiques, és un jugador interior, de bon llançament i compartirà la zona de la pròxima temporada amb Oliver Stevic, Moussa Diagne i Beqa Burjanadze.

En aquest sentit, el director esportiu del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, ha destacat que és «un jugador amb experiència a la Lliga després del seu pas per l’Obradoiro i que arriba amb mola ambició per convertir-se en un jugador important a l’ACB». «Arriba a un equip d’EuroCup, competició que ja coneix i a més, va jugar amb la selecció de Macedònia, fet que el farà no ocupar plaça d’extracomunitari», afegia.

Amb aquest fitxatge, el MoraBanc suma la seva sisena incorporació a l’equip després de Diagne, Rafa  Luz, Dylan Ennis i Michele Vitali i l’entrenador Ibon Navarro. L’equip, a més, compta amb Guille Colom, David Jelínek, David Walker, Burjanadze i Stevic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT