PUBLICITAT

Madrid

Andbank Espanya creix un 6% en volum de negoci el primer semestre

El volum de negoci de l’entitat augmenta en 525 milions d’euros

Per El Periòdic

açana de la seu d’Andbank a Escaldes.
açana de la seu d’Andbank a Escaldes. | Sergi Pérez

Andbank Espanya ha tancat el primer semestre de l’any amb 9.357.000 d’euros de volum de negoci, des dels 8.832 amb què va acabar el 2017, el que representa un creixement del 6% respecte al tancament del semestre anterior. D’aquesta manera, la xifra de negoci gestionada per l’entitat ha augmentat en 525 milions durant els sis primers mesos de 2018, dels quals 363 són de captació neta i 162 corresponen a la revaloració de les carteres dels clients.
L’entitat especialitzada en gestió de patrimonis també ha enfortit la seva xarxa de banquers privats a Espanya amb la incorporació de 11 nous professionals, reforçant el seu compromís amb el mercat espanyol. Gràcies a aquestes incorporacions, Andbank Espanya compta actualment amb un equip de 106 banquers privats. Pel que fa a l’estructura de capital, al tancament del primer semestre de l’any la ràtio de solvència CET1 se situava en el 41,50%, un dels millors de la indústria, i la ràtio de liquiditat (LCR) en el 212%. Tots dos indicadors es troben molt per sobre de la mitjana del sector a Espanya i superen àmpliament el mínim legal exigit per les autoritats (el 10% per a la solvència i el 80% per la liquiditat).
Andbank Espanya va anunciar recentment l’adquisició d’una participació majoritària de Merchbanc, gestora espanyola amb 450 milions d’euros en actius sota gestió, fet que suposa un increment addicional del 5% en el volum de negoci de la firma. L’operació, que està pendent d’aprovació per part de les autoritats, permetrà incorporar l’expertesa i estil de gestió d’una firma referent en el mercat com així ho demostra el track record dels seus productes i la seva sòlida trajectòria. Es mantindrà la independència que caracteritza la proposta de valor de les dues firmes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT