PUBLICITAT

Andorra la Vella

Andorra perd per una cistella en el darrer segon (56-54)

Jugarà les semifinals contra Malta

Per El Periòdic

Moldavia i Andorra, ahir.
Moldavia i Andorra, ahir. | FIBA

El Poliesportiu d’Andorra va acollir ahir la tercera jornada del Campionat d’Europa C femení que s’està disputant al país. Andorra va perdre contra Moldàvia per 56 a 54 en una cistella en el darrer segon.
D’aquesta manera, la selecció sub-18 es va refer de la mala imatge que va donar el partit contra Gibraltar i jugarà les semifinals contra Malta, que no ha perdut cap partit.

El matx va estar igualat en tot moment. En el primer quart, Andorra guanyava de set punts però en el segon, Moldàvia retallava distàncies. Al tercer quart, Andorra guanyava per un punt i en el darrer quart, un tir de Maria Timbalari va sentenciar a les tricolor. Va ser una lluita ferotge en la qual Andorra va mostrar la seva millor cara però va ser insuficient tot i haver dominat el matx durant bona part del temps. L’encert va acompanyar a les andorranes durant el partit però no va ser suficient per parar el fort joc interior de les de Moldàvia, que només van anotar un triple (de 10) en tot el partit. Maria Terzi va ser l’MVP del partit amb 25 punts de valoració i Maria Sobany la millor andorrana. Andorra jugarà el pròxim partit dissabte. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT