PUBLICITAT

Andorra la Vella

Les famílies Babot i Altimir, nous inversors de Principadel

La seva aportació de capital ha de permetre acabar les obres del complex de Santa Coloma

Per Meritxell Prat

Vista de les instal·lacions de Principadel a Santa Coloma.
Vista de les instal·lacions de Principadel a Santa Coloma. | MARICEL BLANCH

Les famílies Babot i Altimir van tancar dijous la seva incorporació com a inversors a la societat que promou el complex de pàdel de Santa Coloma, Principadel. L’actual president de la CEA, Xavier Altimir, ho va confirmar a EL PERIÒDIC, assegurant que el primer objectiu que s’haurà d’assolir és l’acabament de les obres del complex. Així, ja s’han reprès els treballs que feia mesos que s’havien aturat després dels problemes econòmics en què es trobava la societat liderada pel Miguel Lao.


Altimir es va mostrar convençut de la viabilitat del projecte i va assegurar que «és bo per al país i també a nivell internacional», ja que es considera que la celebració de competicions com pot ser el World Padel Tour, és també un element de projecció a l’exterior.

Prudència 

El nou inversor, però, no va voler entrar en massa detalls sobre les intencions futures i les noves propostes que podrien sorgir. «És tot molt recent. De moment ens centrarem a acabar les obres i mirar que les propostes que hi havia previstes es vagin complint», va exposar Altimir.


EL PERIÒDIC ja havia explicat que l’empresari Miguel Lao feia mesos que treballava per trobar nous inversors que l’ajudessin a tirar endavant el projecte i fer front als deutes que acumulava. Era la resposta que també s’havia donat fa uns mesos a alguns dels proveïdors amb qui es tenien deutes. Mitjançant una carta se’ls va explicar que «la baixa d’un dels inversors principals» havia comportat «dificultats» i «l’endarreriment de les nostres obligacions de pagament a curt termini». Per tal de solucionar-ho els van informar que «properament tancarem l’entrada d’un inversor del país que veu aquest projecte com una oportunitat de créixer i aportar solucions perquè Club Principadel sigui un referent tant a Andorra com a nivell internacional».


Pel camí, però, Lao haurà de superar també els entrebancs judicials que té sobre la taula. La realització de Principadel ha acumulat nombrosos problemes i dificultats per dur-se a terme des de l’inici dels treballs. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT