PUBLICITAT

Neix Andorra by Sport per unificar l’agenda de competicions

Dilluns ja estarà operativa i preveu arribar a les 7.500 descàrregues en dos anys

Per El Periòdic

La directora d'Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI), Judit Hidalgo; el director de Banca Personal de BancSabadell d'Andorra, Gerard Fonolleda, i el project manager d'Andorra by Sport, Riera Machado, presenten el nou projecte de calendari únic esportiu
La directora d'Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI), Judit Hidalgo; el director de Banca Personal de BancSabadell d'Andorra, Gerard Fonolleda, i el project manager d'Andorra by Sport, Riera Machado, presenten el nou projecte de calendari únic esportiu | ANA / C. G.

El projecte Andorra by Sport, creat per agrupar i informar sobre totes les competicions esportives que tenen lloc a Andorra, ja està llest per començar a caminar.

Aquest dilluns vinent ja estarà operativa tant la pàgina web com l’aplicació mòbil, on l’usuari podrà consultar totes les proves, partits i d’altres activitats relacionades amb l’esport, així com accedir directament a la web dels organitzadors d’aquests esdeveniments. La informació es facilita a través d’un calendari únic que també permet als organitzadors controlar que no coincideixin esdeveniments.

El projecte té un pressupost inicial per a aquest 2018 de 30.000 euros i compta amb el suport d’Andorra Desenvolupament i Inversió, i amb el patrocini de BancSabadell d’Andorra. Les previsions d’Andorra by Sport, tal com va explicar el seu project manager Riera Machado, és que l’any 2020, 7.500 persones s’hagin descarregat l’aplicació i que les seves xarxes socials comptin amb 25.000 seguidors.

«L’aplicació mòbil, gratuïta, està més pensada per a l’usuari del país, mentre que la web es vol fer atractiva sobretot per a un públic internacional», va destacar Machado.

Per la seva part, el director de Banca Personal de BancSabadell d’Andorra, Gerard Fonolleda, va explicar que «serà una eina útil per als esportistes i acompanyants, però també per als organitzadors, ja que a través d’aquesta plataforma donaran més repercussió mediàtica als seus esdeveniments i es podran controlar les superposicions de competicions». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT