PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un detingut per vendre marihuana a la via pública

L’home tenia a casa una bàscula i bosses de plàstic per confeccionar dosis

Per El Periòdic

L'edifici de la Policia.
L'edifici de la Policia. | SERGI PÉREZ

Un home resident de 29 anys va ser detingut dijous passat al vespre per tràfic de drogues a Escaldes-Engordany, mentre intentava vendre vuit grams de marihuana a una altra persona en una via pública. Quan se’l va registrar, els agents van trobar en la seva possessió 5,8 grams més de la mateixa substància, i posteriorment, en una inspecció al seu domicili i un traster de la seva propietat, ambdós a la parròquia escaldenca, li van ser decomissats 578,8 grams de marihuana, 0,4 grams de cocaïna, així com una bàscula i unes 100 bosses de plàstic per confeccionar dosis. Un parell de dies abans, dimarts a mig matí, un altre home de 29 anys, va ser detingut a la frontera del riu Runer, quan pretenia entrar al Principat amb el seu vehicle particular, amb 0,6 grams de cocaïna i 0,8 grams d’haixix. 

D’altra banda, la matinada de divendres, la Policia va haver d’actuar quan va saltar l’alarma d’un bar de la Massana. Quan els agents van arribar, van trobar el pany de la porta forçat i van detenir un home resident de 37 anys, com a presumpte lladre. L’home hauria accedit en dues ocasions al bar i hauria robat 250 euros de la caixa registradora i 27 cupons de loteria. La mateixa matinada, dos homes residents de 19 i 20 anys, també van ser detinguts a la capital com a presumptes autors de furt amb violència en un altre bar. Els joves van fugir amb la caixa registradora.

A més, s’han detingut 11 homes i dues dones per delictes contra la seguretat del trànsit; un home per maltractar la seva àvia, un altre home per delictes contra la intimitat i inviolabilitat del domicili i a un altre per agredir la seva ex-parella. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT