PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El fallit The Cloud, motiu de mofa

Youtubers andorrans viralitzen un vídeo en què demanen diners als vianants per construir l’edifici

L’humorista Ivan Lira, amb una guardiola, conversa amb una vianant.
L’humorista Ivan Lira, amb una guardiola, conversa amb una vianant. | Youtube / Mikiand

Amb una guardiola a la mà, els youtubers andorrans Miki i Ivan Lira, es passejaven per la capital demanant ajuda als vianants. Amb música desoladora de fons, els humoristes reclamaven l’ajuda dels ciutadans per construir el fallit The Cloud, un edifici que descriuen com «aquella aleta gegant amb vidres». Des de 50 euros fins a dos cèntims, qualsevol quantitat de diners era ben rebuda pels comediants. «Mica en mica s’omple la pica», diuen al vídeo, que ja té gairebé 25.000 visualitzacions. «Targeta acceptes?», deia un vianant, amb el mateix to irònic que els influencers.

Al mateix clip recorden que la construcció es va suspendre per una «petita diferència» entre els pressupostos previstos per les constructores interessades i els comptes estimats per Andorra Telecom. Concretament, l’oferta que presentava la inversió més baixa superava en 13 milions d’euros el màxim establert. 

Després de parlar amb una desena de persones, es van adonar que les contribucions a la causa no arribarien a solucionar la manca de finançament que havia truncat el futur –i el naixement– de l’esperat equipament tecnològic. 

Una discoteca i pipicans

En comptes de l’edifici The Cloud, els ciutadans van proposar alternatives. Una dona embarassada suggeria instal·lar-hi un parc infantil. Una altra, que anava passejant el seu gos, voldria que s’hi construís un pipican. La idea més original va ser la de dues noies joves, que proposaven edificar una nova discoteca al centre de la capital. «I amb una piscina a dalt», afegia una de les dues, fent broma. Al final, amb els diners recaptats, que superaven per poc els 70 euros, els humoristes creuen que poden comprar dos cons. Un primer pas per construir... una rotonda. Perquè, «una rotonda més no ens farà cap mal», acaba el vídeo, amb una cançó èpica. 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT