PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’empresa tecnològica Safe365 trasllada la seu a Barcelona

El nou soci és un prestigiós fons de Luxemburg que ha finançat companyies com Skype, Wallapop i Wix

Per El Periòdic

Una persona amb l'app de Safe365 oberta.
Una persona amb l'app de Safe365 oberta. | Maricel Blanch

La start-up tecnològica andorrana, Safe365, trasllada la seva seu a Barcelona i tanca un acord d’inversió amb Mangrove Capital Partners. El nou soci és un prestigiós fons de Luxemburg que ha finançat companyies com Skype, Wallapop i Wix, entre d’altres. Safe365 ha desenvolupat una aplicació disponibe per iOS i Android per a persones que tenen gent gran al seu càrrec. 

«Les piràmides de població ens mostren que la societat en general està envellint i cada cop necessitarem més eines per cuidar de les persones grans» afirma el fundador i actual CEO de Safe365, Guillem Viladomat. En un comunicat enviat ahir a la tarda, Viladomat considera «un orgull» que Mangrove hagi decidit invertir en la seva empresa. «Que un fons del seu prestigi s’interessi pel nostre projecte vol dir que anem pel bon camí», afegeix el creador de l’app. 

Actualment es descarreguen l’aplicació una mitjana de 60.000 usuaris mensuals i ja acumula prop de dos milions de descàrregues per tot el món. A través de l’app, els usuaris poden cuidar millor els familiars en situació de vulnerabilitat, monitoritzant la seva ubicació a temps real i, en cas de necessitat, la persona pot apretar el botó vermell que el connecta directament amb els serveis d’emergències.

Abans coneguda com a Alpify, Safe365 va néixer el 2012 per millorar la seguretat dels esportistes, però amb el temps s’ha especialitzat en les persones més vulnerables del nostre entorn com la gent gran. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT