PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra d’Imbernón comença la pretemporada

El club tricolor es reforça amb el fitxatge del migcampista Reyes

Per Miquel López-Egea

Albert Reyes en un partit de la selecció nacional sub-21.
Albert Reyes en un partit de la selecció nacional sub-21. | FCA

L’FC Andorra va anunciar ahir el primer fitxatge per aquesta temporada, serà Albert Reyes, és migcampista, prové de la UE Santa Coloma i arriba per una temporada. A més, amb les renovacions de Cristian Martínez i Ludovic Clemente, el club tricolor va arribar a les 13 renovacions. Per altra banda, en uns dies es podria confirmar el fitxatge de Fernando García-Alejo, porter del CE Europa.  L’equip comença avui la pretemporada a Encamp. 

«Aquestes renovacions són importantíssimes perquè jugadors com Pujol, Ludo, Cristian o Joel Martínez eren essencials. Aquest darrer, per exemple, fa molts anys que és amb mi i és un jugador molt important. A més, són molt importants els juvenils que pugen, ja que han fet una temporada excel·lent», explicava l’entrenador del club Richard Imbernón. «El reforç aporta el que ens faltava, una peça defensiva al mig del camp, ara tenim una plantilla compensada i el mateix nombre de jugadors a totes les línies. Ara, en funció del què passa, podrem variar», manifestava. En aquest sentit, la plantilla ja es pot donar per tancada tot i que Adri Rodríguez encara es podria incorporar. Per altra banda, Imbernón no va voler parlar d’objectius: «Hem de ser pacients i veure com ens adaptem a la nova situació, amb cinc jugadors que pugen del juvenil. Segons com avanci la pretemporada podrem parlar d’objectius, si veiem que l’adaptació és bona, intentarem millorar però de moment, tenim la mirada fixada en la permanència».

A més, avui és el primer dia d’Imbernón: «En tinc moltes ganes, em fa molta il·lusió veure’ns les cares. La teoria d’aquestes setmanes, que es concreti un vestidor en jugadors i entrenaments, il·lusiona». «El primer missatge serà que s’ha de gaudir del futbol i que és importantíssim fer gaudir a la gent que ens ve a veure», va desvelar. A més va explicar una de les claus de les temporades: «Espero tenir un equip que pensi, no vull ser l’únic que trobi solucions, vull transmetre el que és el joc, que els jugadors l’entenguin i que siguin capaços d’adaptar-se, gaudir i pensar»

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT