PUBLICITAT

Encamp

La Carbage Run torna al circuit del Pas de la Casa

Seran 700 els vehicles, d’unes característiques molt especials

Per El Periòdic

El circuit del Pas de la Casa.
El circuit del Pas de la Casa. | FotoEsport

Després d’una primera experiència, que van valorar de molt positiva, els organitzadors de la Carbage Run van decidir tornar a passar per les instal·lacions del Circuit Andorra - Pas de la Casa per dur a terme les seves activitats esportives i lúdiques de la seva cursa, durant dues jornades.

Seran 700 els vehicles, d’unes característiques molt especials, els que passaran pel traçat del Port d’Envalira, els dies 1 i 2 d’agost. En concret, a partir de les 13.00 hores del dimecres vinent (dia 1) començaran a arribar els primers 350 vehicles, de manera escalonada, provinents de Dinamarca. Prendran el relleu els 350 restants que faran el mateix, però de procedència alemanya. En total la previsió és que passin 2000 participants pel traçat andorrà.

Les característiques esmentades fan referència al seu cost, no pot superar els 500 euros, i a la seva decoració que, el seu qualificatiu, depèn de l’opinió dels participants i aficionats. Esmentar que en ocasions precedents les opinions han estat molt variades, abastant un ventall molt ampli (des de molt originals a estrafolaris). Serà sens dubte una experiència atípica. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT