PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Technorelax presenta a Illa Carlemany l’últim en butaques de massatge

Les butaques Premium, de gamma alta, combinen la relaxació física amb l’emocional

Per El Periòdic

Les butaques de Technorelax exposades a Illa Carlemany.
Les butaques de Technorelax exposades a Illa Carlemany. | El Periòdic

Technorelax posa a l’abast de tots els andorrans una selecció de butaques de massatge d’alta gamma alemanyes i americanes d’última generació.

Des d’aquesta empresa andorrana s’assegura que l’ús dels diferents programes de massatge, no només millora la circulació sanguínia i acaba amb el dolor muscular, sinó que també ajuden a dormir millor i a viure més relaxats.

Tenint en compte que l’estrès s’ha convertit en la gran epidèmia del segle XXI, cal destacar la novetat de la Teràpia amb Braintronics, que combina la relaxació física amb l’emocional, baixant els nivells d’estrès i ansietat dels seus afortunats usuaris.

Millora la circulació sanguínia, acaba amb el dolor muscular i ajuda a dormir millor

La tecnologia de les butaques de massatge ha experimentat una revolució amb l’R+D de la mà de l’empresa alemanya Casada. Les seves característiques i funcionalitats han millorat de forma increïble en els últims anys - scanner d’esquena, capçals de massatge 3D, gravetat zero, coixins de seguretat, sistemes d’estirament, magnetoteràpia i reflexologia podal - que simulen amb precisió el massatge manual i que estan al servei de l’usuari millorant significativament la seva qualitat de vida.

Un massatgista al nostre abast 24 hores al dia prement un botó

Casada Internacional GmbH porta des de l’any 2.000 desenvolupant les millors butaques del mercat. Està present en els cinc continents i per fi ha arribat també al nostre país perquè siguem testimonis de la seva qualitat i garantia.

Aquestes butaques de línia futurista prometen convertir-se en la peça més important de la casa oferint un ventall de solucions a les necessitats de tots els membres de la família.

Fins a finals d’agost, Technorelax convida a tots els interessats a acostar-se al seu estand situat a la planta baixa del centre comercial Illa Carlemany per provar els seus funcionals coixins de massatge i conèixer de primera mà les prestacions d’aquestes butaques de massatge i comprovar perquè són tan úniques i especials.

PUBLICITAT
PUBLICITAT