PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llovera travessa l’Atlàntic per competir al Canadà

La prova americana té un dels recorreguts més llargs del Mundial

Per El Periòdic

Llovera, a la prova disputada a Suècia.
Llovera, a la prova disputada a Suècia. | Fotoesport

El Campionat del Món de Rallycross2 afronta la propera cita el cap de setmana canviant de continent. Els equips es traslladen al Canadà per seguir amb el calendari, on hi serà present Albert Llovera amb ganes de seguir evolucionant.

La prova es desenvolupa a Trois-Rivieres, en una pista que és una de les més llargues del Mundial, amb un traçat total d’1,351 quilòmetres, dels quals el 59% són d’asfalt i els restants de terra. Llovera assenyala que «al contrari dels traçats europeus, la pista està limitada lateralment per murs de formigó i amb poques escapatòries en cas de tocs. Sens dubte es tracta de dificultats afegides a unes mànegues que, estic convençut, seran tan complicades com les que hem disputat fins ara». 

En aquesta ocasió la preparació del vehicle es fa a contrarellotge perquè el cotxe va ser embarcat directament de Suècia cap al Canadà. «M’he preparat tot el que he pogut físicament i crec que estic a punt per afrontar el meeting. Estic, a més, molt il·lusionat per competir al Canadà, una plaça completament nova i en la qual, com de costum, intentaré seguir progressant», indica Llovera, que confia en continuar progressant al campionat. Demà els equips realitzen les diferents verificacions, a més de conèixer l’escenari de la prova. Dissabte arrencarà la competició a la pista, amb dues mànegues d’entrenaments lliures per començar i a continuació les dues de classificació inicials (Q1 i Q2) . Diumenge serà el torn de les següents les mànegues classificatòries (Q3 i Q4). Després es disputaran les semifinals i la final.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT