PUBLICITAT

Encamp

L’FC Barcelona vol tornar a Encamp com a campió

El conjunt blaugrana prepara a la parròquia una temporada on espera tornar a aixecar els grans títols

Per El Periòdic

Lozano, Torres i Plaza.
Lozano, Torres i Plaza. | FCB / Paco Largo

Són ja nou anys els que l’FC Barcelona Lassa de futbol sala realitza l’estada de pretemporada a Encamp. Les condicions que s’hi troba el fan repetir, però de cara a l’estiu vinent vol fer-ho de manera diferent, després d’haver aconseguit els títols més importants.
El tècnic Blaugrana, Andreu Plaza, destaca que «ens donen tot el que necessitem» i sempre «és fantàstic tornar a Encamp per fer-hi la pretemporada. Estem començant però les sensacions són molt bones. Estem convençuts que aquesta temporada podem donar el pas definitiu que ens falta per desbancar a l’Inter Movistar». 

En aquesta ocasió Sergio Lozano es presenta a l’estada com a capità, després de la retirada de Paco Sedano. Un càrrec que el fa sentir-se del tot «orgullós», com el mateix jugador admet, ja que el braçalet que porta no és un qualsevol, perquè «el Barça és més que un club». Per tal d’asolir els objectius espera que en aquests dies a Encamp «es formi el gran equip que ha de ser el Barça» i confia que aquest «sigui el nostre any». Compta acabar amb el seguit de lesions que l’han afectat les darreres temporades: «Em trobo molt bé i amb la il·lusió d’un nen».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT