PUBLICITAT

La Massana

Rècord de participació al Trial 2 dies d’Arinsal

Reuneix 350 pilots i 150 seguidors, acollint a prop de 2.000 persones

Per Joan Josep Blasco

Un pilots superant una de les zones en una edició anterior.
Un pilots superant una de les zones en una edició anterior. | Tony Lara

Cap de setmana de motor a la parròquia de la Massana amb el Trial 2 dies d’Arinsal, que en la seva 17a edició tindrà rècord de participació. La prova, puntuable per al Campionat d’Andorra, comptarà amb la presència de pilots nacionals, Espanya, França i Gran Bretanya.

Durant les dues jornades hi seran presents 350 pilots i 150 seguidors, reunint amb acompanyants unes 2.000 persones. El nombre de participació es va haver de limitar i fins a un centenar de pilots es van quedar en llista d’espera. Els participants hauran d’afrontar 20 zones, la meitat d’elles d’aigua, amb un recorregut de 30 quilòmetres. Avui s’inicia la competició, que sortirà d’Arinsal per pujar al port Negre, baixar a les Bordes de Seturia, ascendir al Cubil i a continuació passar pels Cortals de Sispony i la Caubella. Cinc categories entren en joc: negre, vermell, blau, verd i groc. Entre els inscrits destaquen dos múltiples excampions del món com són Jordi Tarrés i Dougie Lampkin. En femení hi serà Sandra Gómez, campiona del món d’enduro i subcampiona de trial.

Sandra Bonet, membre de la junta del Motoclub Arinsal, destaca que es tracta d’una prova «del tot consolidada» i que «hi ha gent que repeteix de fa molts anys». De cara a l’any vinent els organitzadors estudien que es pugui ampliar el nombre de participants. Sergi Balielles, conseller de Turisme i Dinamització del Comú de la Massana, exposa que si es posa sobre la taula l’opció de fer créixer la prova des de la corporació «tindran el nostre suport». També subratlla la tasca de neteja que es realitza des de l’organització, deixant «els camins impecables».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT