PUBLICITAT

La Massana

Lampkin s’imposa a Arinsal

Tarrés venç en vermell i els dos excampions mundials demostren que encara dominen la moto

Per El Periòdic

Dougie Lampkin supera una zona de riu a Arinsal, ahir.
Dougie Lampkin supera una zona de riu a Arinsal, ahir. | Xavi Pujol

El Trial 2 dies d’Arinsal va demostrar un any més que és una prova amb força, per participació i pel que ofereix a pilots i equips. A la 17a edició va reunir a dos excampions mundials, com són el britànic Dougie Lampkin i el català Jordi Tarrés. Cap dels dos va decebre als aficionats i es van imposar en les seves respectives categories.

En un recorregut de 30 quilòmetres es repartien les 20 zones que es disputaven a cada jornada, amb 350 pilots competint i 150 seguidors. Lampkin i Tarrés van marcar una època entre els anys 80 i 90, i actualment en aquests tipus d’esdeveniments demostren que on n’hi ha hagut, sempre en queda. El britànic es   va imposar en la categoria negra, la de major dificultat. Va guanyar amb només nou punts de penalització. La segona posició va ocupar-la Sam Obrador amb 17 i la tercera Èric Miquel amb 34.

Lestang és l’andorrà més destacat a la categoria negra, finalitzant a la vuitena posició

Tarrés va ser el campió en vermell. Feia bo també el seu lideratge a la fi del primer dia per imposar-se amb 29. Al segon caixó del podi va pujar Ivan Rovira (57) i al tercer Cristian Narajo (58). El millor pilot andorrà va ser Jordi Lestang, que va concloure al 8è lloc amb 118, mentre que Miquel Font va ser 9è (127). Oriol Pi finalitzava 10è (139), sense poder competir a la segona jornada de la competició a causa d’una caigua en la primera. Xavi Casas acabava 11è (187). El primer dia no va participar.

En categoria blava la victòria era per a Miquel Jiménez, que va sumar un total de 5. L’acompanyaven al podi Ricard Alcaraz (6) i Claudi Obrador (9). En verd es va adjudicar el triomf Andrés Carrera amb un acumulat de 10. La segona posició l’ocupava Manel Campoy (11) i la tercera Enric Serra (15). En groc la victòria era per a Juan Thomas amb 6. Arnau Maura signava la segona plaça amb 21 i Javier Gassó la tercera amb 22.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT