PUBLICITAT

Mollerusa

Mor una jove andorrana al festival de música de Mollerussa

Els mossos investiguen les causes de la defunció

Per El Periòdic

Entrada del CAP de Mollerussa.
Entrada del CAP de Mollerussa. | ACN

Una noia andorrana de 30 anys va morir a primera hora d'ahir al matí al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Mollerussa, per causes que encara es desconeixen. La jove, que no portava documentació però tot sembla indicar que es tracta de S.A.J., treballava d’auxiliar d’infermeria al SAAS, i estava al Festival The End of the World quan el servei preventiu del propi festival la va trobar inconscient prop de la zona dels lavabos. En veure que no responia als primers auxilis va ser traslladada al CAP de la localitat, on el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) no va poder fer res per salvar-li la vida. 


A l’espera de l’autòpsia, tal com han confirmat els Mossos d’Esquadra, s’ha obert una investigació per determinar les causes de la mort i si bé descarten motius criminals, ja que la jove no presentava signes de violència, es podrien centrar en un possible consum de tòxics.

En un comunicat a través del seu compte de Facebook, la direcció del festival va mostrar el seu condol amb un breu missatge que deia «sentir molt i empatitzar amb els familiars i amics» de la noia. 

El Festival The End of the World, que enguany ha viscut la seva 8a edició, s’ha celebrat per primera vegada a Mollerussa, després de vàries edicions en la demarcació de Tarragona. En la seva estrena en terres lleidetanes, va comptar amb més de 55 dj’s, espanyols i internacionals, de música electrònica que van anar desfilant pel recinte del Parc de la Serra des del dissabte fins al diumenge. Es calcula que a l’esdeveniment hi van assistir uns 15.000 espectadors arribats des de diferents racons del món. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT