PUBLICITAT

La Massana

Completada la primera fase d’obres al Prat del Colat

El comú preveu que la reforma integral s’acabi durant la tardor

Per El Periòdic

Vista de les noves instal·lacions del Prat del Colat.
Vista de les noves instal·lacions del Prat del Colat. | COMÚ DE LA MASSANA

El Comú de la Massana va informar ahir de la finalització dels treballs de la primera fase de la reforma del Prat del Colat. Segons es va detallar en un comunicat, la nova zona de pumptrack del Prat del Colat ja està oberta al públic des de principis de juliol, et que ha comportat que molts infants ja hagin fet les seves pràctiques amb bicicleta. En les darreres setmanes s’ha enllestit aquesta zona, situada a la part del darrere del parc, amb una pista esportiva formada per un camp de futbol 5x5 i una pista de bàsquet 4x4.


La corporació va decidir completar la reforma integral d’aquest espai un cop passades les vacances estivals, ja que la zona verda i l’espai de jocs són molt utilitzats per les famílies durant tot l’estiu.

Prioritat de millora  

Una del les prioritats del comú de la Massana per aquest mandat era la remodelació del parc, la zona verda per excel·lència de la parròquia, ja que és la més freqüentada pel públic familiar. Durant els darrers anys s’han portat a terme diverses millores dels espais de jocs i d’esports, a més de la construcció del bar restaurant. Però calia una reforma integral per adaptar-lo a les noves necessitats dels usuaris.


La fase que es portarà a terme a la tardor inclou zones per cobrir l’oferta de lleure per al públic de totes les franges d’edat. Per portar a terme el projecte s’han tingut en compte les  propostes sorgides al si del Consell dels Infants.


En el marc de les millores també s’han comprat nous elements per equipar les diferents zones del parc dividides per edats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT