PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les matriculacions cauen gairebé un 2% el mes de juliol

L'únic grup que va presentar una variació positiva va ser el de Motocicletes i Ciclomotors

Per El Periòdic

L’aparcament del Parc Central, ple de cotxes.
L’aparcament del Parc Central, ple de cotxes. | EDUARD COMELLAS

Les matriculacions de vehicles durant el mes de juliol passat van ser  431, el que suposa una variació negativa del -1,8%, respecte el mateix període de l’any passat. L’únic grup que va presentar una variació positiva va ser el de Motocicletes i Ciclomotors, amb un +2,3%, segons dades del Departament d’Estadística. 

De gener a juliol d’aquest any, les matriculacions de vehicles han augmentat un +7,4% respecte el mateix període del 2017. En els darrers 12 mesos, hi hagut un total de 4.746 matriculacions, amb una variació perceptual positiva del +9,7%, mentre que en el mateix període de l’any anterior la xifra va ser de 4.325 vehicles matriculats. En l’últim any han tingut variacions positives els Turismes (+13,5%), Altres (+8,9%) i Camions i Camionetes (+4,6%). En canvi, Motocicletes i Ciclomotors, han tingut una variació negativa del -1,7%. 

Per tipus de carburant

Quant a tipus de carburant, destaca l’augment significatiu dels de Gasolina amb un +22,7% de matriculacions. Per contra, les de Gasoil han disminuit un -26,8%. Pel que fa als vehicles Elèctric 100%, s’han matriculat un 11,3% més que el juliol del 2017. Respecte als vehicles híbrids, en temes globals, s’han matriculat 11, tres menys que l’any passat. Per últim, els vehicles sense carburant, s’han matriculat només 5, 9 menys. En el que va d’any, les matriculacions que han tingut variacions positives són Gasolina (+20,5%), Elèctric 100% (+19 vehicles) i Híbrid de gasolina endollable (dos vehicles). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT