PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Dos ferits greus en un accident a la C-14 a Coll de Nargó

La incidència ha obligat a tallar el trànsit, cosa que ha generat cues en els dos sentits de la marxa

Per El Periòdic

Vista de les cues que ha generat l'accident.
Vista de les cues que ha generat l'accident. | Rosa Galano

Dues persones han resultat ferides greument en un accident de trànsit a la carretera C-14, aquest dilluns al migdia al terme municipal de Coll de Nargó.

Segons la Direcció General d'Emergències, l'avís dels fets s'ha activat a les 13.40 h al quilòmetre 158 de la C-14, a pocs metres de l'entrada nord de la població nargonina. Per causes que s'estan analitzant, han topat frontalment dos vehicles. Com a conseqüència del xoc, els respectius conductors de cada cotxe han quedat atrapats als seus habitacles i han hagut de ser excarcerats pels Bombers de la Generalitat. Una de les persones accidentades presentava una fractura de pelvis i fèmur.

Al lloc dels fets, a banda de cinc dotacions dels Bombers també s'hi han desplaçat dos helicòpters medicalitzats, una ambulància avançada del SEM i una ambulància convencional. Els ferits greus els han traslladat a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Una tercera persona implicada en el xoc, amb ferides lleus, l'han traslladat al Sant Hospital de la Seu d'Urgell.

A causa de l'accident, els Mossos d'Esquadra han tallat la circulació en els dos sentits de la marxa per tal de facilitar la tasca dels equips d'emergències a l'hora d'atendre els ferits, retirar els vehicles accidentats i netejar la calçada. Això ha generat cues a la carretera. El trànsit s'ha restablert pels volts de les 4 de la tarda, informa Ràdio Seu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT