PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Blazic posa rumb al Palau Blaugrana

L’eslovè arriba a un principi d’acord per fitxar per l’FC Barcelona Lassa

Per El Periòdic

Blazic, defensat per Tomic, a l’últim partit dels play-off.
Blazic, defensat per Tomic, a l’últim partit dels play-off. | BCA / Martín imatge

El fitxatge de Jaka Blazic per l’FC Barcelona Lassa sembla proper. Mitjans espanyols assenyalen que el jugador eslovè ha arribat a un principi d’acord amb l’entitat blaugrana per posar-se a les ordres d’Svetislav Pesic la pròxima temporada.

El BC MoraBanc Andorra no comptava amb els serveis del jugador balcànic, que tancava així la seva etapa al Principat, un any després d’arribar-hi. Amb el futur per decidir, la seva incorporació a l’Iberostar Tenerife era propera, però l’aparició del Barça va canviar totes les negociacions i Blazic va decidir-se pel conjunt de la capital catalana. La confirmació del seu aterratge al Palau Blaugrana es pot confirmar en qüestió d’hores. El seu seria el cinquè fitxatge de l’estiu després dels de Roland Smits, Kyle Kuric, Kevin Pangos i Artem Pustovyi.

L’ACB segueix a Movistar+

El contracte televisiu per seguir retransmetent la Lliga Endesa a Movistar+ s’allarga després de l’acord signat per Telefónica i ACB per renovar l’acord per a les tres pròximes temporades.

Els aficionats al bàsquet seguiran veient en directe per aquest canal els partits de la Lliga Endesa, la Copa del Rei i la Supercopa. Entre les tres competicions són més de 1.000 partits durant les tres temporades de vigència del nou contracte. La relació entre l’ACB i Telefónica va iniciar-se el 2015 i en aquesta nova etapa tenen plantejat portar més enllà les retransmissions i la innovació tecnològica, creant un pla estratègic de desenvolupament i creixement de les emissions a les pròximes campanyes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT