PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra jugarà el Trofeu Emili Vicente

Els tricolors s’enfrontaran el 22 d’agost al Lleida Esportiu, de 2a B

Per Joan Josep Blasco

Cartell del Trofeu Emili Vicente.
Cartell del Trofeu Emili Vicente. | Lleida Esportiu

El 22 d’agost es disputarà al Camp d’Esports de Lleida la segona edició del Trofeu Emili Vicente. El Lleida Esportiu l’organitza i en aquesta ocasió comptarà amb la presència de l’FC Andorra.

Aquest és un torneig que serveix de presentació al conjunt blau de la Segona Divisió B i que compta amb equips units al tècnic de la Seu d’Urgell. El conjunt tricolor és el darrer que va dirigir Vicente, mentre que bona part de la seva carrera la va passar al club de la capital del Segrià. «Estem molt contents que ens convidessin per jugar el torneig per recordar l’Emili Vicente, perquè sempre és bo fer-ho per tot el que ens va donar i regalar. Perquè tenir-lo va ser com un regal, ja que ningú s’esperava comptar amb una persona amb el seu currículum i caràcter al club», indica Albert Ferré, president de l’FC Andorra.

Els actes començaran a les 20.00 hores, amb la presentació oficial de la primera plantilla del Lleida Esportiu. A les 20.30 h es disputarà el partit. La recaptació del matx s’entregarà íntegrament a la família del tècnic, que la destinarà a una causa benèfica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT