PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc i Unicef continuen la relació

El club fa entrega a l’entitat humanitària d’un xec de 10.000 euros

Per El Periòdic

Gorka Aixàs i Marta Alberch encaixen la mà per confirmar l’acord.
Gorka Aixàs i Marta Alberch encaixen la mà per confirmar l’acord. | BCA

El BC MoraBanc Andorra i Unicef Andorra des de fa temps mantenen un conveni de col·laboració que tindrà continuïtat, que permet a l’entitat d’ajuda humanitària tenir nous recursos econòmics i que els seus projectes es donin a conèixer. 

El club i Unicef van signar el 2015 un acord que s’allargarà un any més. Ahir el MoraBanc li feia entrega d’un xec de 10.000 euros recollits en les diferents accions solidàries realitzades, com el partit Champions for Unicef, la venda de merchandasing i el llibre El joc que estimem. També a través de la recaptació del matx de l’ACB amb el Divina Seguros Joventut al Poliesportiu d’Andorra. Els diners entregats es destinaran al projecte a Butan per millorar l’accés a una educació inclusiva de qualitat als infants amb discapacitat. Les dues parts ja estudien noves accions solidàries en el mateix sentit per desenvolupar la pròxima temporada.

Blazic, al Barça

El jugador eslovè, després de concloure la seva etapa al MoraBanc passarà a defensar la samarreta d’un dels grans d’Europa, l’FC Barcelona Lassa. Blazic va arribar a un acord per fitxar per als catalans i avui mateix, si no es produeix cap incidència, passarà revisió mèdica abans de signar el contracte que el faci nou jugador blaugrana i tanqui així la plantilla d’Stetislav Pesi, que ha realitzat cinc incorporacions.

Interès per Sanè

El Delteco GBC està interessat en fer-se amb els serveis de Landing Sanè, que va jugar el segon tram de la temporada amb el MoraBanc per suplir les baixes per lesió, amb un contracte temporal que es va allargar fins a final de curs. El club andorrà va decidir que no seguís el pròxim curs.

PUBLICITAT
PUBLICITAT