PUBLICITAT

Barcelona

Blazic signa per una temporada amb l’FC Barcelona

L’eslovè valora que jugar al Barça «és un honor» perquè és «el club més gran del món»

Per El Periòdic

Blazic ja exerceix com a blaugrana.
Blazic ja exerceix com a blaugrana. | FC Barcelona

Dia important per a Jaka Blazic. L’exjugador del MoraBanc signava ahir el contracte que el converteix com a nou jugador de l’FC Barcelona Lassa. Signa per una campanya i amb els blaugranes espera aixecar títols.

Pel matí l’eslovè passava la revisió mèdica i a continuació estampava la seva rúbrica al contracte. En les seves primeres declaracions com a culer, Blazic admetia que aquesta «és una gran oportunitat per a mi. El Barcelona és el club més gran del món i és un honor per a mi jugar en aquest equip». Es posa a les ordres d’Svetislav Pesic, «un dels millors entrenadors de la història del bàsquet europeu. Espera que aporti el meu joc, que ajudi especialment en defensa, en les transicions ofensives i ajudar a que l’equip guanyi. Intentaré seguir les seves instruccions, fer el que ell vulgui i ja veurem que passa».

El seu fitxatge es produeix per jugar «a la posició de dos o tres. Soc un jugador molt físic, així que en defensa intentaré defensar als millors anotadors, ajudar òbviament en el rebot i també aportar ofensivament. Quan estiguem tots junts ja veurem quin és el rol de cadascú». Recorda els seus partits contra els blaugrana tant en la seva etapa al Baskònia com al MoraBanc. Trobar-se a la pista alls blaugranes «sempre ha estat especial. El Barça és un gran equip i sempre vols enfrontar-te a grans equips. Va haver-hi alguns partits destacats. Alguns els he guanyat, altres els perdia, però a partir d’ara ho donaré tot pel Barça», per tal de poder arribar a aixecar títols: «És un gran equip i està acostumat a guanyar, però anirem partit a partit. Intentarem guanyar-los i després ja veurem fins on arribem».

PUBLICITAT
PUBLICITAT