PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Delteco GBC està a l’espera que Burjanadze es desvinculi

El conjunt de Sant Sebastià té un acord amb el jugador si el georgià queda lliure del MoraBanc

Per Joan Josep Blasco

Burjanadze, amb crossa abans de l’inici d’un partit d’aquesta passada temporada.
Burjanadze, amb crossa abans de l’inici d’un partit d’aquesta passada temporada. | BCA / Martín imatge

El futur de Beqa Burjanadze es va aclarint. Dies enrere el manager general del BC MoraBanc Andorra, Francesc Solana, afirmava que el club estava buscant una solució per al georgià després de quedar-se una temporada sencera sense jugar,oferint-li la renovació per substituir-lo a John Shurna. El Delteco GBC ha arribat a un acord amb el jugador, i només necessita que aquest ho faci també amb el club del Principat per quedar lliure.

El Diario Vasco afirma que l’entitat guipuscoana té un acord amb Burjanadze per tal que jugui la pròxima campanya a l’equip de Sant Sebastià. Els bascos no tenen la intenció de pagar un traspàs, ja que té contracte fins el 2019, i necessiten que es desvinculi. El georgià la temporada passada se la va passar el blanc per una lesió de genoll dret, que el va obligar a passar per quiròfan després d’un primer tractament sense operació. Però la recuperació es va complicar, amb uns terminis per tornar a les pistes que estaven establerts per al febrer i que es van allargar sense posar data de tornada, quedant-se finalment tota la temporada sense jugar al patir molèsties al genoll.

La marxa de Burjanadze suposarà la renovació de Shurna, al que el MoraBanc dies enrere ja va oferir-li el contracte de continuïtat per una temporada supeditat, això sí, a la marxa del georgià. Amb aquest últim moviment la plantilla quedarà tancada i l’equip podrà iniciar la pretemporada dilluns vinent amb tots els components del grup confirmats.

Shurna continuarà a Andorra per tancar la plantilla per a la pròxima temporada amb la marxa de Burjanadze

Un altre jugador que el curs passat va militar al conjunt andorrà també té la possibilitat de recalar a Sant Sebastià. Landing Sanè té l’oferta sobre la taula del Delteco GBC per fitxar, tot i que també compta amb altres opcions més potents econòmicament parlant. Per al proper projecte, el MoraBanc no va mostrar interès per a que el francès seguís a les seves files. Havia arribat amb l’any començat amb un contracte de dos mesos i el seu joc va convèncer per a que es quedés fins a final de temporada. El rendiment del jugador va baixar en el darrer tram i es va decidir no comptar-hi per a la campanya vinent.

Upshaw vol lluitar pel títol de la Lliga Endesa

Una de les incorporacions de l’estiu, Reggie Upshaw, afirma en una entrevista a la web del club que va fitxar pel MoraBanc per «l’oportunitat que suposava jugar en un gran equip, en una gran lliga. El fet que competeix a l’ACB i EuroCup em va ajudar a prendre la decisió, però també, després d’investigar una mica sobre el país estava convençut que seria un lloc excel·lent per donar el proper pas en la meva carrera». Disputar l’ACB suposa tenir la possibilitat de «jugar a la millor lliga europea», fet que «significa molt i em demostra la fe que té el club en mi i en la meva capacitat de sortir allà cada nit i competir a un gran nivell. Jugar a l’EuroCup és un gran incentiu. L’any passat el meu equip només jugava un cop per setmana. Tenir l’oportunitat de jugar-ne dos a un altíssim nivell significa molt». Com a jugador valora que traballa «dur i sóc intel·ligent. Penso que si segueixo jugant de manera intel·ligent i segueixo treballant dur, podré tenir un any molt exitós». És ambiciós i les seus objectius «personals són arribar a Andorra i donar la meva millor versió, ser el millor company que pugui i donar el màxim per ajudar l’equip a créixer. Crec que la meta hauria de ser, per descomptat, arribar al play-off però també passar ronda i lluitar al màxim per aconseguir el títol».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT