PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Reyes valora que es pot «millorar la posició de l’any passat»

L’únic fitxatge de l’FC Andorra arriba per donar solidesa al mig del camp en el treball defensiu

Per Joan Josep Blasco

Reyes, al primer entrenament de la pretemporada.
Reyes, al primer entrenament de la pretemporada. | Maricel Blanch

Fa poc més d’una setmana que l’FC Andorra va iniciar els entrenaments. La plantilla té diferents cares noves, la majoria d’elles de jugadors juvenils. L’únic fitxatge fins el moment és el d’Albert Reyes, que s’integra al grup amb la intenció de seguir creixent.

Arriba a l’entitat tricolor després d’una temporada i mitja a la Lliga Multisegur Assegurances, on va estar mig curs a l’FC Encamp i després al Restaurant Tic Tapa UE Sant Julià. Amb 22 anys, fitxar per l’FC Andorra «és una oportunitat per millorar i agafar experiència», assegura Reyes, que es defineix com un «migcentre defensiu pur» i en aquesta parcel·la «m’agrada tot per tapar forats que els companys puguin deixar». En els primers entrenaments de la pretemporada el tècnic, Richard Imbernón, demana «sobretot agafar físic individual, integrar-nos al grup i coneixer-nos. Respecte al tema tàctic i tècnic quan anem passant els entrenaments parlarem de com vol treballar i jugar», i poc a poc «començar a associar-nos entre nosaltres».

«Un objectiu s’ha de mirar quan la temporada està en joc. La permanència, òbviament, s’ha de marcar»

La setmana passada els tricolors van disputar el primer amistós de la pretemporada, davant la Damm juvenil, perdent per 2-5, en un matx que dominaven 0-2 al quart d’hora de l’inici de l’enfrontament. «Va ser una mica estrany perquè portàvem dos entrenaments i el físic no ens va acompanyar gaire. Veníem de vacances, no ens coneixíem gaire i va haver-hi molts canvis de posició de jugadors. El resultat va ser massa gran, ells no van generar massa oportunitats. Ens vam sentir força bé», assenyala. Aconseguir un any més la continuïtat a la Primera Catalana torna a ser el repte del club. Reyes valora que «un objectiu s’ha de mirar quan la temporada està en joc. La permanència òbviament s’ha de marcar perquè baixar seria un fracàs. Crec que hi ha un grup que ens pot posar a dalt i millorar la posició de l’any passat».

Triangular

L’FC Andorra segueix amb la preparació jugant partits amistosos. Demà disputarà un triangular a la Borda Mateu (12.00 hores) contra el seu equip juvenil i l’FC Encamp. Cada matx serà d’una part de 45 minuts.

PUBLICITAT
PUBLICITAT