Ordino

Martínez i Duarte s’imposen a l’Andorra Swimrun

En el recorregut més curt els guanyadors són Clares i Rollán

Martínez celebra la victòria després de creuar la línia d’arribada a la Coma d’Arcalís. | Xavi Pujol

La primera edició de l’Andorra Swimrun va comptar amb una vuitantena de participants. La cita constava de dos recorreguts al voltant dels llacs de Tristaina, en un nou concepte de prova que barreja les curses de muntanya amb la natació.

El traçat llarg constava d’un recorregut de 16,46 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu. El guanyador en categoria masculina va ser Marc Martínez, seguit per Gabi Rodríguez i Dani Arribas. En femení es va imposar Nathalie Duarte. A continuació es classificava Marise le Dante. Eren les úniques dues dones que competien en individual al recorregut llarg. Per equips masculí el triomf era per al Wear Team.  Segon era l’Invers Team i tercer el VO2 Team. En fèmines vencia el Jana Girls i en mixte el Team Head VO2, seguit per Las Papayas i el Head Vbike Team.

L’itinerari curt constava d’11,47 km i 843 de desnivell. Es va imposar en masculí Iban Clares. L’acompanyaven al podi Rafa Gómez i Óscar Montero. En noies va guanyar Leslie Rollán, amb Mónica Pellejero com a segona i Cristine Porent tercera. Per equips masculí s’adjudicava la prova el Les frères St. Mac, seguit pel TTM Seals i el Léothéo. No hi havia conjunts femenins, mentre que en mixte la victòria se l’adjudicava el A que vols jugar!, seguit per l’Easy sport Mixt i l’anem a 110.