PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La pluja provoca esllavissades a Ós de Civís i inundacions a la Massana

Els aiguats afecten diversos garatges i plantes baixes de l’avinguda El Través

Per El Periòdic

Carretera CG6 d’accés a Os de Civís tallada per una esllavissada.
Carretera CG6 d’accés a Os de Civís tallada per una esllavissada. | ANA

El COEX va actuar ahir al vespre en tres punts de les carreteres andorranes on es van produir despreniments de roques i terra a causa de les pluges. Els despreniments es van produir a la carretera CG-6, que dona accés al poble d’Ós de Civís i que està tallada a l’espera que els efectius del COEX retirin el terra i les roques. 

També van haver-hi despreniments a la zona d’Escàs i a la carretera del Coll de la Botella, tot i que des del servei de Mobilitat es va informar que cap de les dues vies es troba tallada, informa l’ANA. 

Torrent

El cos de Bombers també va estar fent diverses sortides per l’aigua acumulada, en especial a la parròquia de la Massana. Un torrent que va baixar amb molta força a causa de les pluges i que va arrossegar pals i sorra dels horts del voltant va inundar carrers i baixos de les cases. L’equip de Bombers va estar reconduint l’aigua perquè baixés per la canal del torrent. Operaris del comú van ajudar a empassar l’aigua que baixava de la part alta de l’avinguda El Través i poc abans de les 22.00h, la situació va estar controlada, segons van informar des dels Serveis de Circulació de la Massana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT