PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS vol saber les previsions de creixement del cos de Policia

Alís tramita una demanda d’informació perquè el Govern s’expliqui

Per El Periòdic

Alís, al fons, en una sessió ordinària al Consell General.
Alís, al fons, en una sessió ordinària al Consell General. | Maricel Blanch

El conseller general del PS, Gerard Alís, ha tramitat una demanda d’informació mitjançant la qual vol que el Govern expliqui quin és el dimensionament actual del cos de policia, després de la darrera promoció, i, sobretot, les previsions de cara al futur. El parlamentari s’interessa, entre altres, pel nombre d’efectius, per la seva distribució i remuneració i per quin pot ser el creixement de cara als anys vinents, davant dels nous reptes existents en matèria de seguretat ciutadana. 

En l’escrit enviat aquesta setmana a Sindicatura, Alís sol·licita el quadre detallant l’evolució del nombre d’efectius, amb un desglossament per anys i categories, des de l’any 2010 i fins a l’actualitat. També vol una evolució de l’organigrama amb els membres destinats a cada departament. 

Alís també demana sobre l’evolució de la graella salarial del cos, amb desglossos entre salari base i complements. A més, vol saber si existeixen recomanacions de ratis per dimensionar els serveis d’ordre i seguretat i, si és així, en quins s’inspira Andorra i amb quin rati efectiu per ciutadà (i visitants) es treballa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT