PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vallnord decideix la Super Cup Massi i la Copa Catalana

La Massana marcarà els ‘bikers’ que es proclamen campions de la general

Per El Periòdic

Corredor a la prova de la Copa Catalana disputada a la Vall de Boí.
Corredor a la prova de la Copa Catalana disputada a la Vall de Boí. | Francesc Lladó

Títols en joc són els que hi haurà al Vallnord Bike Park de la Massana. La Super Cup Massi i la Copa Catalana Internacional Biking Point i la de descens celebren a Andorra l’última prova del calendari, fet que permetrà que els guanyadors es decideixin al Principat. L’esdeveniment se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 de setembre.

Serà una cita de categoria UCI C1 i els participants es trobaran amb un circuit de quatre quilòmetres molt semblant al que el més passat va ser protagonista a la Copa del Món. En aquesta ocasió els corredors es trobaran amb elements diferenciats al que estan acostumats. Dissabte es realitzarà la prova de cross-country i diumenge serà el torn del descens, amb la celebració de la Copa Catalana DH, que es portarà a terme al circuit millor valorat de la Copa del Món de descens pels riders. Serà una oportunitat única de poder córrer on ho fan els millors, que alhora tanca la Copa Catalana DH Internacional, que també és categoria UCI C1.

Els bikers es trobaran amb la màxima exigència en territori andorrà, amb uns recorreguts que demanaran el millor de si mateixos per als que vulguin ser a les places capdavanteres. Els noms més destacats dels campionats no faltaran a la cita massanenca. Els qui arribaran com a líders de la general de la Super Cup Massi a Vallnord són el francès Victor Koretzky (KMC EKOÏ SR Suntour) i l’australiana Rebecca McConnell (Primaflor-Mondraker-Rotor).

PUBLICITAT
PUBLICITAT