PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Grans clàssics de la rumba a la plaça Coprínceps

Piratas Rumbversions ofereixen un directe fresc i potent

Per El Periòdic

Els Piratas Rumbversions en un concert anterior.
Els Piratas Rumbversions en un concert anterior. | Facebook

Els Piratas Rumbversions segrestaran el públic de la plaça Coprínceps aquesta tarda a partir de les 19.30 hores però en lloc de robar-los joies i calerons, els arrencaran uns passos de ball al ritme del seu directe fresc i potent que rebutja les etiquetes i combina grans clàssics de la rumba d’ara i abans. 


La formació és habitual dels escenaris d’estiu i de les trobades de versions i destaquen no només per la seva bona música sinó per tota la posada en escena, el maquillatge, el vestuari i, en definitiva, l’actitud pirata. 


La cita arriba en el marc del festival Músiques del Món d’Escaldes-Engordany que s’allarga fins a final de mes i del qual encara queden per gaudir set sessions, incloent-hi els Dimecres del Públic que retornen els artistes d’edicions anteriors més apreciats pel públic a les nits escaldenques. 
Després del pas d’aquests particulars pirates catalans, per la plaça Coprínceps arribarà el dia 20 tota la força del Senegal, a cop dels tambors sabar, djembés i tamas de Ngomez Nokass, un huracà sonor, un ritme frenètic i l’energia de la dansa africana. El multiculturalisme seguirà present l’endemà amb el quartet Que tengo, que oferiran música llatina i urbana cantada en castellà, francès i àrab, una oportunitat per marxar de viatge des del centre d’Escaldes. Sense gaire temps per recuperar-se, l’endemà pujarà a l’escenari Patxi Leiva. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT