PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Canillo celebra Sant Roc amb les havaneres d’Olla Barrejada

La formació oferirà cançons tradicionals i de composició pròpia

Per El Periòdic

L'actual formació, en acció.
L'actual formació, en acció. | Olla Barrejada

Canillo tancarà, demà a les 22.00 hores, les celebracions de Sant Roc amb una cantada d’havaneres a càrrec de la formació Olla Barrejada, la més antiga en actiu a les comarques tarragonines i que trepitja els escenaris des de 1983. El concert  tindrà lloc a la plaça Prat del Riu i s’acompanyarà de l’irrenunciable rom cremat.


Els Olla barrejada oferiran les havaneres tradicionals que faran vibrar els devots del gènere i també algunes composicions pròpies de la formació que sorprendran l’audiència i que el quartet ha recollit en el seu darrer àlbum d’estudi, encara que ja treballen en un altre amb noves peces. 
El grup obté aquesta fal·lera compositora d’un dels seus components, l’Anton Cabré, guitarrista amb una llarga trajectòria en el món de l’havanera que, a banda de formar part actualment dels Olla barrejada, ha compost desenes de peces per a d’altres formacions. 


El quartet el completen el baríton Rafel Molné, membre fundador del grup i únic representant de la fornada del 1983; Maria Teresa Magrinyà, acordionista i actual directora i el tenor Àngel Jiménez. Els Olla Barrejada acumulen més de 1.500 cantades en indrets molt diversos, entre els quals no hi falta la mateixa illa de Cuba. Els estudis tampoc se’ls resisteixen i ja van pel camí del setè enregistrament, que continuarà apostant pel pes de les composicions pròpies. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT