PUBLICITAT

Ordino

Mortés, disposat a modificar el calendari d’activitats de la parròquia

El cònsol analitzarà la proposta de l’associació de comerciants

El carrer Major d’Ordino.
El carrer Major d’Ordino. | ANA

El cònsol major del Comú d’Ordino, Josep Àngel Mortés, es va mostrar obert a canviar el calendari d’activitats de la parròquia si l’Associació d’Hotelers i Comerciants Valls d’Ordino (AHCO) ho demana. «Ja tenim un calendari d’activitats anual, però sí que podem parlar d’afegir-ne més o de mirar d’optimitzar-les», va subratllar el cònsol ordinenc ahir, durant l’acte de benedicció del bestiar. 

Des que es va crear l’entitat, fa quatre mesos, la majoria s’ha reunit diverses vegades amb els comerciants. Mortés va destacar que «es tracta de consensuar les propostes i de trobar el que sigui millor per a la parròquia». «L’important és anar de la mà», va afirmar el cònsol, que es va mostrar disposat a «col·laborar amb els comerciants i hotelers «al màxim». 

L’AHCO engloba una cinquantena d’establiments de la parròquia, entre hotels, comerços i restaurants. L’objectiu de l’entitat és «donar visibilitat» als negocis d’Ordino, fer «front comú» a l’hora de lluitar per les necessitats dels comerciants, i ser més forts amb l’objectiu de guanyar competitivitat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT