PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Mossos investiguen el conductor que va provocar l'accident mortal a Puigcerdà

La investigació apunta que no hauria respectat la prioritat de pas de la motocicleta

Per El Periòdic

Un agent dels Mossos d'Esquadra.
Un agent dels Mossos d'Esquadra. | El Periòdic

Els Mossos d’Esquadra han obert diligències penals per denunciar un conductor de 43 anys, de nacionalitat boliviana i veí de Puigcerdà, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi per imprudència greu. La investigació de trànsit determina que no hauria respectat la prioritat de pas de la moto amb què va xocar aquest dimarts al matí a l’N-260. Els fets van provocar la mort d’un jove de 24 anys veí de la localitat d’Alp.

El sinistre es va produir pels volts de les 08.00h, al punt quilomètric 178 de la carretera N-260, dins el terme municipal de Puigcerdà. La furgoneta que conduïa el denunciat es va incorporar a la via sense respectar presumptament la prioritat de pas d’una motocicleta que circulava en sentit contrari. El conductor de la moto no va poder evitar l’impacte i va morir.

Agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Pirineu Occidental, que es van fer càrrec de l’atestat policial, van poder determinar que la furgoneta s’hauria incorporat a la via sense haver respectat la distància de seguretat necessària que exigeixen les normes de circulació. L’home haurà de comparèixer davant l’autoritat judicial quan sigui requerit, segons informa RàdioSeu.


L’home que va morir en l’accident era conegut perquè feia de monitor i havia treballat a l’estació d’esquí de Masella.Tot i serde Salt, estava empadronat a Alp, on passava gran part de l’estiu i de l’hivern. Estava molt vinculat al Casal d’Estiu de Bellver, que ha suspès durant dos dies la seva activitat després de rebre la notícia de la seva mort. 

També estava involucrat en el grup que està impulsant la constitució de la colla castellera de la comarca i era el responsable dels nens de  colla. El jove també tenia una estrea relació amb la colla de castellers de Salt. Des del Facebook de la colla d’Andorra, li van dedicar unes paraules de condol. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT