PUBLICITAT

Encamp

‘Humor amarillo’ inspira un ral·li encampadà de rècord

La tradicional gimcana ha estat la més ben rebuda dels últims anys

Per El Periòdic

Una participant cau a la piscina en una de les proves.
Una participant cau a la piscina en una de les proves. | ANA / P.R.

El primer dia de festa major d’Encamp va estar protagonitzat, ahir,  per diverses activitats entre les quals va destacar el ral·li sorpresa, una gimcana pel poble i diferents proves al Prat Gran que van reunir a una seixantena de joves. Aquesta tradició fa molts anys que existeix, però des de fa quinze anys va canviar de format i es va deixar de fer com una carrera de cotxes i altres proves a la carretera dels Cortals, per transformar-se en el que és avui en dia. Enguany la participació ha augmentat respecte anys anteriors i s’hi han donat cita una desena d’equips.


«Potser hi ha més participació perquè la temàtica escollida aquesta edició és Humor Amarillo, que atreu molta gent, la veritat és que estem molt contents amb la resposta dels joves del poble», va assegurar un dels membres de la comissió de festes i organitzador del ral·li. Els equips havien d’estar formats per cinc persones, i malgrat que no hi havia edat mínima per participar, els menors d’edat que concursaven, bevien aigua en les proves que implicaven algun tipus d’ingestió d’alcohol.


La primera part de la gimcana va consistir a aconseguir els productes d’una llista de la compra poc ortodoxa. En un temps límit s’havia de portar al Prat Gran una radiografia, un cromo de David Villa, una matrícula i una roda de cotxe, un quilogram de cafè o farina o un calendari de l’any 1990, entre altres articles. La segona part estava formada per un seguit de proves, com la del toro mecànic, un inflable amb una barra que s’havia de saltar o una cursa pel riu. El ral·li va acabar al vespre, quan va començar la ballada de sardanes, seguit del repic de campanes, informa l’ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT