PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra guanya de manera solvent a l’Organyà

Betriu, Hans i Pau són els golejadors tricolors, i Nazzaro falla un penal

Per El Periòdic

Jordi Betriu, en una acció del partit d’ahir a Organyà.
Jordi Betriu, en una acció del partit d’ahir a Organyà. | FCA

Victòria de l’FC Andorra contra el CF Organyà, conjunt de Segona Catalana Va guanyar a la localitat alturgellenca per 0-3, en un partit que va dominar en tot moment i on es va veure sobre la gespa l’evolució de l’equip respecte a l’inici dels entrenaments, tot i les baixes que es produïen pels jugadors que es troben exercitant-se amb la selecció absoluta.

Els andorrans van anar al descans amb dos gols a favor. El primer era obra de Betriu, que decidia dins l’àrea rematant al pal curt. El segon era de Hans, que materialitzava una bona combinació en un contraatac. A la represa Nazzaro fallava un penal i el tercer el marcava Pau aprofitant una centrada per la banda. L’entrenador tricolor, Richard Imbernón, es mostrava «satisfet pel nivell físic que han mostrat els jugadors, perquè el partit era exigent pel rival i la calor que feia. Els futbolistes  s’estan esforçant molt en la feina física que desenvolupem, i a més, a nivell tàctic s’han pogut veure petits detalls del que estem treballant», com es va poder comprovar en el tercer gol. «He vist coses que m’han agradat molt», remarcava, i celebra poder dirigir a aquest grup de jugadors perquè «tenim una plantilla que per a un entrenador és la glòria. Tots estan molt disposats a continuar aprenent en tot moment. 

Aquesta era la tercera cita de la pretemporada per als tricolors, que en el primer amistós van perdre amb la Damm juvenil i en el triangular amb el seu juvenil i l’FC Encamp es va imposar en els dos duels. El proper amistós serà diumenge contra el Gimnàstic Manresa juvenil.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT