PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Alàez torna a la llista i Vales es queda amb el seu club

Cauen de la convocatòria per problemes físics Víctor Rodríguez i Luigi

Per Joan Josep Blasco

La selecció entrena al CAR de Sant Cugat, ahir.
La selecció entrena al CAR de Sant Cugat, ahir. | FAF

La selecció juga demà un amistós a Àustria contra els Emirats Àrabs Units. Serà l’últim partit abans que arrenqui a principis del mes vinent la Lliga de les Nacions, i la intenció és deixar la feina enllestida de cara a la competició oficial. A la convocatòria es produeixen altes i baixes significatives. 

La llista està composada per José Antonio Gomes, Ferran Pol, Emili Garcia, Marc Garcia, Ildefons Lima, Max Llovera, Txus Rubio, Moisés San Nicolás, Ludovic Clemente, Sergio Moreno, Jordi Rubio, Marcio Vieira, Marc Ferré, Cristian Martínez, Marc Rebés, Sebas Gómez, Jordi Alàez, Ricard Fernàndez, Juli Sànchez i Àlex Martínez. Destaca la presència d’Alàez, que torna a una convocatòria després de molts mesos per la lesió que va tenir a finals de l’any passat i que li va fer perdre el que restava de temporada a l’FC Andorra, ja que va haver de passar per quiròfan. Qui no podrà ser-hi per lesió són Víctor Rodríguez i Luigi San Nicolás. El primer té un turmell tocat, que ja no li va perdre disputar el darrer matx de l’Europa League amb el Vallbanc FC Santa Coloma. El segon va notar unes molèsties en un entrenament i per precaució no viatja. Qui tampoc hi és per acabar de trobar les sensacions després també de perdre’s mitja temporada amb l’FC Andorra és Marc Pujol, qui s’espera que pugui estar a punt per a l’inici de la Lliga de les Nacions. Una latra baixa significativa és la de Marc Vales, que s’està jugant evitar el descens amb el Sandefjord.

Físicament es pot notar certa diferència entre els dos conjunts, i més perquè el rival porta 18 dies fent una estada a Àustria i ha disputat tres amistosos durant aquest període. El seleccionador, Koldo Àlvarez, destaca sobre l’estat físic dels seus jugadors que ara és època de «pretemporada i per a alguns és possible que sigui el primer partit. És una incògnita, però he vist les setmanes de feina que portem i crec que estem bé i millor que altres anys».

PUBLICITAT
PUBLICITAT