PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Seu recorda les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

A l'acte l’acte s’ha fet la lectura d’un manifest a favor de la pau i la democràcia

Per El Periòdic

Concentració de cinc minuts de silenci a la Seu per recordar els atemptats de Barcelona i Cambrils
Concentració de cinc minuts de silenci a la Seu per recordar els atemptats de Barcelona i Cambrils | Ràdio Seu

La Seu d'Urgell ha homenatjat aquest divendres els morts i ferits dels atemptats terroristes perpetrats ara fa un any a La Rambla de Barcelona i al passeig marítim de Cambrils. L'acte commemoratiu del 17A ha tingut lloc davant l'edifici consistorial, a la plaça dels Oms, on s'ha llegit un manifest en memòria de les víctimes i a favor de la pau i la democràcia.

El text també ha reivindicat la tasca desenvolupada pels cossos d'emergències, de seguretat, mèdics, de prevenció, organitzacions i, molt especialment, les institucions del país, "que van fer front a les conseqüències dels atemptats responent amb una gran professionalitat davant la gran adversitat i dificultat del moment".

La lectura ha finalitzat destacant el fet que "el millor homenatge que es pot fer a les víctimes, als familiars i als amics és refermar el nostre compromís granític amb la democràcia, la tolerància, el respecte, la llibertat i la pau".

Les autoritats municipals, policials i eclesiàstiques, juntament amb els urgellencs i urgellenques que s'hi han donat cita, han fet 5 minuts de silenci, que han finalitzat amb un sentit i llarg aplaudiment

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT