PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Burjanadze deixa de ser jugador del MoraBanc

El georgià arriba a un acord amb el club per rescindir el contracte

Per El Periòdic

33 Burjanadze passa entremig dels seus companys en un partit de fa dues temporades.
33 Burjanadze passa entremig dels seus companys en un partit de fa dues temporades. | Maricel Blanch

Les dues parts volien arribar a un acord i aquest s’ha acabat produint. El BC MoraBanc Andorra i Beqa Burjanadze van signar el compromís per a que el jugador georgià quedi desvinculat del club. Amb aquesta confirmació, John Shurna té la porta oberta per reintegrar-se al grup i començar a entrenar.

MoraBanc i Burjanadze van protagonitzar durant la setmana un estira-i-arronsa per a que es produís un acord que les dues parts consideressin satisfactori. Aquest es va produir ahir. El jugador encara tenia un any més de contracte i d’aquesta manera queda del tot rescindit. L’entitat es va decidir anteriorment per no comptar amb el jugador per no estar clara la data de la seva tornada a les pistes, i com aquesta mateixa setmana exposava el president, Gorka Aixàs, el club no estava en condicions de pagar un any més el sou d’un component de la plantilla que no juga, com va succeir la temporada passada amb Burjanadze, amb un llarg període de recuperació de la lesió que va patir al genoll al final de la campanya 2016-17, i per la qual va haver de passar pel quiròfan.

Burjanadze queda lliure per fitxar per qui vulgui, i el primer en la graella de sortida és el Delteco GBC, que va arribar a un acord amb el jugador, però que no volia pagar cap mena de clàusula de rescissió per fer-se amb el seus serveis. L’equip andorrà va oferir la renovació a Shurna per substituir, però no es podia confirmar el retorn fins que no arribés la desvinculació. El nord-americà, properament, s’integrarà als entrenaments de l’equip.

PUBLICITAT
PUBLICITAT