PUBLICITAT

L’FC Andorra aconsegueix l’empat en l’amistós contra el Gimnàstic Manresa (0-0)

El conjunt de Richard Imbernón salva el partit sense els jugadors internacionals

Per El Periòdic

L'FC Andorra i el Gimnàstic Manresa a la Borda Mateu, avui
L'FC Andorra i el Gimnàstic Manresa a la Borda Mateu, avui | Maricel Blanch

L’FC Andorra segueix preparant-se per a la temporada i cada cop es troba en una millor forma. En el partit d’avui, els tricolor s'han enfrontat contra el Gimnàstic Manresa juvenil en un duel que ha acabat en empat a 0. Ha estat un matx molt igualat en el que l’Andorra partia amb menys jugadors disponibles pels compromisos internacionals.

En aquest sentit, els rivals han tingut més ocasions i de fet, el paper de Xisco ha estat molt important. A la primera part, ha realitzat dues aturades espectaculars. A l'altra porteria, un cop de cap de Torres acabava a les mans del porter. Al segon temps, els manresans ho han tornat a intentar amb un 1 per 1 de Padilla que Xisco ha aconseguit desviar a córner. Després ha estat Jordi qui rematava de cap i enviava la pilota a la creueta. Un xut de falta que Xisco desviava a córner i un xut creuat que fregava el pal han estat les dues altres jugades de perill dels visitants.

Malgrat això, els de Richard Imbernón han sabut salvar el compromís i ara jugarà dimecres el Trofeu Emili Vicente contra el Lleida Esportiu. Amb els tricolors va jugar el lateral portuguès Rui Beja, que està a prova.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT