PUBLICITAT

El MoraBanc fa oficial la renovació de Shurna

L’acord arriba després de la rescissió del contracte de Burjanadze

Per El Periòdic

El jugador del MoraBanc John Shurna la passada temporada.
El jugador del MoraBanc John Shurna la passada temporada. | Martin Imatge / BCA

El El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, ja té la plantilla al complet després de fer-se pública la renovació de l’aler pivot John Shurna. D’aquesta manera, el nord-americà viurà la seva segona temporada al MoraBanc Andorra després d’haver-se convertit en una peça important durant la temporada passada en la qual el club tricolor va aconseguir la millor classificació de la seva història a la Lliga Endesa.

«Entre les possibilitats que ens oferia el mercat era el jugador ideal per completar el joc interior», va afirmar el director esportiu del MoraBanc Andorra, Francesc Solana. «La temporada passada vam acabar molt contents del seu rendiment ja que va ser un jugador molt important per a nosaltres, especialment en la segona volta», va assenyalar.

En aquest sentit, l’acord arriba després que l’entitat i Beqa Burjanadze signessin el compromís perquè el jugador georgià quedés desvinculat del club. Així mateix, Navarro va explicar fa uns dies que «a Shurna no li costarà reintegrar-se perquè no és un jugador desconegut per a la resta del grup», afegia. En la temporada passada, el jugador va fer una mitja de 6,7 punts per partit, va capturar 3,1 rebots i va aconseguir 6,1 punts de valoració.

Karnowski torna a casa

El polonès Przemek Karnowski, que va jugar la darrera temporada al MoraBanc i al Fuenla com a cedit, ha tornat a la seva localitat natal i ha fitxat pel Polski Cukier Torun. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT